EEN LEZING VAN EEN ONLINE MEDIUM

Wat is een online medium?

Je hebt misschien het woord 'medium' gehoord tijdens discussies over paranormale vermogens, met name die met betrekking tot communicatie met de geestenwereld. Traditioneel is een medium iemand die op de een of andere manier spreekt tot de doden.

Wist je dat?

Tijdens een seance kan een medium zelf de methode zijn waarmee boodschappen van de geestenwereld worden doorgegeven aan de gasten op het evenement.

Er is geen wetenschappelijke manier om de aanwezigheid of afwezigheid van psychische vermogens zoals mediumschap te bewijzen of te weerleggen.

Zelfs mensen die geen getrainde mediums zijn, kunnen nog steeds berichten ontvangen van de geestenwereld.

Hoe ontvangen online mediums boodschappen?

Mediums verkrijgen op verschillende manieren boodschappen uit de geestenwereld. Sommigen ontvangen intuïtieve informatie, waarin beelden en woorden verschijnen als mentale indrukken die vervolgens worden doorgegeven aan de levenden. In andere gevallen hoort een medium de berichten of ziet het actuele afbeeldingen van deze berichten. Veel mensen die geestcommunicatie doen, merken regelmatig dat de doden soms nogal een praatgraag kunnen zijn. Als ze iets te vertellen hebben, zorgen ze ervoor dat je het te horen krijgt. Wat je kiest om te doen met de informatie is aan jou, maar voor veel mediums kan het aanvoelenvoelen alsof ze iemands dode oma in hun oren gillen. En als ze die boodschap niet aan jou doorgeven, dan is het niet zo dat ze gaan zwijgen.

Hoe ontvangt online medium boodschappen?

Tijdens een seance kan een medium de methode zijn waarmee boodschappen van de geestenwereld worden doorgegeven aan de gasten op het evenement. Hoewel sommige mediums in een trance-achtige toestand kunnen komen, kunnen anderen volledig wakker en volledig helder zijn terwijl ze berichten doorgeven. Soms, vooral als er een groep redelijk magisch ingestelde mensen aan tafel zitten: kunnen er overal berichten vandaan komen. Vaak in willekeurige volgorde. Het kan aanvoelen als de geesteswereld versie van een chatroom, waarbij iedereen de online medium van links en rechts gebombardeerd wordt met berichten van de andere kant.

Maartje van Regen over haar spirituele ontwakening

"Meestal krijg ik geen spirituele boodschappen door. Maar op een dag zat ik samen met een vriend thuis en opeens, helder als dag, wist ik dat ik haar moest vertellen dat haar grootmoeder wilde dat ze naar huis ging. Ik vertelde het haar en ze zei dat al haar grootouders dood waren. Ze belde toch naar huis om te controleren of alles in orde was en ontdekte dat haar zus gewond was op het werk en op weg was naar de eerste hulp. Ik heb geen idee waarom de oma van mijn vriend me koos om deze boodschap door te geven."

Hoe gaat een lezing met een online medium?

Als je besloten hebt om een ​​medium in te huren, om welke reden dan ook, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden om te garanderen dat je de best mogelijke sessie krijgt. Probeer in de eerste plaats met een open geest binnen te komen. Je voelt je misschien sceptisch, maar als je dat een probleem laat zijn, kan dit zeker je resultaten kleuren. Een logisch gevolg daarvan is dat het belangrijk is om eerlijk te zijn over waarom je daar bent.

Als je alleen maar probeert dingen te ontmaskeren of het medium als fraude bloot te stellen, ga je gang en geef het van tevoren toe. Een medium dat legitiem is, zal waarschijnlijk nog steeds bereid zijn om met u samen te werken. Wees niet bang om met iemand contact op te nemen. Het is prima om te zeggen: "Ik zou graag in contact willen komen met mijn oma die onlangs is overleden." Houd er ten slotte rekening mee dat er geen garanties zijn met mediumschap. Veel mediums zien zichzelf als gewoon een vat dat berichten uit de geestenwereld overbrengt, en als de geestenwereld je niets te zeggen heeft, dan is dat gewoon niet zo. Daarover boos worden zou net zijn als boos worden op je brievenbus omdat je vandaag geen brief hebt ontvangen.

DIRECT CONTACT MET EEN ONLINE MEDIUM?

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.