TIPS VOOR EEN ONLINE MEDIUM?

De voorbereiding is belangrijk

Paranormale lezingen van online medium zorgen voor geweldige ervaringen. Met een beetje voorbereiding en voorkennis kunt u de voordelen van uw lezing vergroten. Hierdoor wordt jouw ervaring leuker en voel jij je beter op je gemak. Hier zijn tips om het meeste uit je paranormale lezing te halen.

Weet wat je kan verwachten

Doorgaans ontmoet je een medium persoonlijk, telefonisch of online. Zij zullen joudoor de sessie leiden. Je moet echter zo ontspannen mogelijk zijn. Het is van groot belang dat jouw energie vrij stroomt. Terwijl de medium voornamelijk aan het woord zal zijn, is het goed om van tijd tot tijd deel te nemen aan het gesprek. Neem deel, niet alleen om de energie op gang te houden, maar ook om hen te laten weten waarvoor je bent gekomen en over welke onderwerpen je advies wilt hebben.

Als u een vriend of familielid heeft die onlangs een paranormale reading heeft ondergaan, vraag hem over hun algemene ervaring. Hoe was het? Hoe lang was de sessie? Waren ze nerveus? Deze vragen helpen sommige van je vragen te beantwoorden en geven je een idee van het type paranormaal begaafd dat je nodig hebt.

Weet wat je wil

Nadat je een algemeen begrip hebt van hoe paranormale lezingen werken en als het iets is dat je nog steeds wilt nastreven, denk dan na over wat je wilt. Er zijn veel mediums die allemaal verschillende dingen doen. Hoewel sommigen zich kunnen verbinden met dierbaren, zullen anderen dat niet. De meest voorkomende lezingen zijn: Liefdeslezingen, Analyse van het vorige leven, Droom interpretatie, Tarot en Spirituele lezingen.

Bereid je vragen voor

Er is vaak een reden waarom je een online medium bezoekt. Zorg dus voor een lijst met vragen en zorg dat ze zo specifiek mogelijk zijn. Het zal je lezing niet ten goede komen als je vage vragen blijft stellen, gewoon om te zien of de lezer goed is. Je zou niet graag een relatie hebben met iemand die dat in het echte leven doet, dus waarom zou je dat doen tegen je online medium?

Maak je hoofd leeg

Om het meeste uit je lezen te halen, probeer jezelf de dagen voorafgaand te ontspannen. Probeer je zeker op de dag van de lezing te ontspannen. Doe een diepe ademhaling of meditatie om je te helpen kalm en gecentreerd te blijven. Jouw medium kan je ontspannen energie voelen.

Maak aantekeningen

Je hebt je hard verdiende geld uitgegeven aan deze lezing, dus je kunt beter ervoor zorgen dat je het onthoudt. De beste manier om dit te doen is door aantekeningen te maken, ofwel met de hand, of u kunt ook uw lezing opnemen. Notities zijn ook handig omdat je al je toekomstvoorspellingen kan afstrepen zodra ze hebben plaatsgevonden.

Verwacht geen perfectie

Verwacht niet dat alles perfect zal gaan. Soms krijgen mediums alleen maar hints van informatie. Ze kunnen bijvoorbeeld alleen een beginletter krijgen in plaats van een volledige naam. Of ze kunnen een auto zien, maar niet een exacte kleur of type. Als dit het geval is, laat het je dan niet teleurstellen. Geen paranormaal begaafde kan 100 procent nauwkeurig zijn. Als ze je andere geweldige informatie geven, beschouw dat dan als een geslaagde lezing.

DIRECT CONTACT MET EEN ONLINE MEDIUM?

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.